Hale metalice

O hala metalica poate avea diferite utilitati si structuri. Halele por fi: industriale, comerciale, agricole, depozitare, etc. Durata de functionare a halelor metalice produse de catre noi este cat mai indelungata, datorita structurii realizate conform standardelor si calitatii materialelor. Ne asiguram ca fiecare piesa montata este intr-o stare buna, astfel incat produsul final sa fie unul rezistent.

In constructia halelor metalice sunt implicati atat furnizorul de produse, compania de constructii, cat si clientul. Construirea unei hale presupune o mare atentie la detalii, rabdare si perseverenta, lucruri pe care echipa noastra se bazeaza.

Realizam montajul urmatoarelor elemente componente ale unei hale metalice : panouri termoizolante din spuma poliuretanica cu grosimi intre 40 si 100 mm; panouri termoizolante ignifuge din vata minerala cu grosimi intre 40 si 100 mm;; sisteme de scurgere pluvial; tamplarie PVC; usi batante, usi sectionale cu actionare mecanica sau electrica; montaj sisteme de evacuare fum; elemente de tinichigerie: coame, coltare, elemente de fronton, ancadramente tamplarie, etc.

Doriti sa cumparati?

Contactati-ne acum si apelati cu incredere la serviciile noastre!